Uw eigen bedrijfsjurist voor slechts enkele uren per maand

Bent u als bedrijf te klein om een eigen bedrijfsjurist in dient te nemen, maar heeft u wel behoefte aan af en toe juridische ondersteuning? Dan biedt Lexquis u de oplossing.

Doordat Carmen Hartendorf al jaren bedrijven adviseert over hun uiteenlopende juridische zaken, weet zij dat het fijn is als u af en toe eens een contract of vraagstuk met een jurist te kunnen overleggen. Het kan zijn dat u een geschil heeft met een werknemer, of u wilt een nieuwe samenwerking aangaan en de overeenkomst laten controleren. Uiteraard kunt u incidenteel juridisch advies inwinnen bij een jurist die op dat moment beschikbaar is. Maar is het niet fijner als u altijd bij uw eigen juridisch adviseur terecht kunt? Iemand die niet alleen u, maar ook met name uw bedrijf kent?

Tegen een gereduceerd uurtarief kunt u Carmen voor een vast aantal uren per maand inhuren. Zo kan bijvoorbeeld worden afgesproken dat zij elke dinsdagochtend bij u op uw bedrijf komt. U kunt haar dan de zaken voorleggen die u wilt laten toetsen of u bespreekt de problemen waar u mee zit. Doordat zij op een vast moment komt, is het makkelijker om toch net dat ene zorgpuntje voor te leggen waar u over twijfelt. Datgene waar u toch wel graag advies over wilt, maar niet de deur voor uit wilt gaan. En uiteraard kunt u haar ook op elk ander moment bellen of mailen!

Bent u benieuwd of dit voor u de oplossing is? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Cursussen, workshops en gastcolleges

Geen statische lezingen, maar leuke, interactieve workshops, cursussen of gastcolleges! Dat is wat u kunt verwachten als Carmen een cursus, workshop of gastcollege verzorgt. Omdat zij er zelf ook veel lol in heeft om kennis over te brengen op anderen en hun kijk op de materie te horen, kunt u haar tegen niet al te hoge kosten inhuren om op uw bedrijf of vereniging een cursus te geven. Zij geeft cursussen aan zowel juristen als aan niet-juristen. Het niveau van de cursus stemt zij af op de cursisten.

Gastcolleges geeft zij onder meer op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast is Carmen als docent verbonden aan NCOI Opleidingen, NTI, de Bestuursacademie en Luzac Hogeschool.

Naast cursussen op het gebied van arbeidsrecht en omgevingsrecht (de specialisaties van Lexquis), worden er voor niet-juristen ook cursussen op andere rechtsgebieden verzorgd.

Onafhankelijke deskundige

Ook als u op zoek bent naar een onafhankelijke deskundige of graag een second opinion wenst, kunt u zich tot Lexquis wenden. Er worden enkel deskundigenoordelen en second opinions afgegeven binnen het arbeidsrecht en het omgevingsrecht. Voor andere rechtsgebieden verwijzen wij u graag door naar een andere juridische professional.